Administration:

Kim Sørensen
Leder
Jeg startede som leder på GBF august 2018, hvilket har været helt fantastisk. Ansatte, elever og forældre og alle andre støtter helt utroligt op, så vi kan skabe den bedste friskole. Vi er helt klart den højst placerede skole i Norddjurs på alle vigtige parametre.
Gaia Høj
Ulrik kurzweg
Pedel
Elsker hverdagen på Gjerrild Bønnerup Friskole, hvor jeg startede efter sommerferien 2018. Er uddannet elektriker men har ikke fortrudt at jeg har byttet byggerpladserne ud med glade børn og fantastiske kollegaer .
Emailtelefon
Henning Hansen
Pedel

Undervisere:

Anette Birch
Støttelærer
Jeg har været ansat på skolen i flere omgange. Sidst fra august 2007. Jeg er støttelærer, og er ekstra i 3.,4.,5. og 6. klasse. Har tysk med 5. og Cecilie Natur/teknik sammen med Alan
Anni Schumacher
Alan Rønde
Cecilie Svenningsen
Lærer
Ansat d. 1. august 2019. Klasselærer for 6. og 8. klasse. Underviser i matematik, tysk og engelsk samt skolekøkken i p-fag. Tidligere elev på GBF.
Ditte Matthiesen
Esben Knoblauch
Gydda Thyme
Heidi Christensen
Lasse Pedersen
Lærer
Ansat 1. september 2013 Dansk og klasselærer for 6. og 8. klasse. Underviser derudover 6. klasse i engelsk. It-vejleder og tech support
EmailTelefon
Lisbeth Frank
Lærer
Ansat 1. oktober 2018. Klasselærer for 4+5 klasse. Underviser i dansk, engelsk, håndarbejde og historie. Samt Alkalær og kompenserende IT i dansk.
Louise Stensgaard
Lærer
Ansat 2006. klasselærer i indskoling samt 3 kl. Underviser i dansk, matematik, musik og udeskole. Har taget læsevejlederuddannelsen i 2020.
Malene Bruun
SFO
Ansat i SFO siden februar 2005. Været benyttet som støttelærer af flere omgange. Stået for Tidlig-SFO-forløbene siden 2017
Pernille Friis
SFO
Trine Vadsholm
Ulf Harbo
Lærer
Gennem praktiske erfaringer i naturen og i sløjdlokalet forsøger jeg at hjælpe børnene med at blive i stand til at skabe ting selv og hjælpe hinanden i vores dejlige fællesskab. Derudover elsker jeg at synge fællessange og danse med børnene. Så jeg er utroligt glad for at være Udeskole-, Sløjd- og musiklærer på Gjerrild-Bønnerup friskole.