Her kan du læse lidt om vores bestyrelse

Søren Kejser
Formand
Jeg har været i bestyrelsen siden 2011 Økonomi- og bygnings udvalg siden 2011 Jeg var næstformand sidste år. Jeg har Anna i 9 kl og Axel i 7 kl.
emailtelefon
Caroline Grønkjær
Næstformand
(Forælder til Dora i 4.klasse og Otto i 2.klasse.) Jeg er valgt ind i bestyrelsen som næstformand i foråret 2021, og sidder i økonomiudvalget og i trivsels- og pædagogisk udvalg. Min vision er, at skolens tre kerneværdier bliver synlige og konkrete både i skolens dagligdag og i samarbejdet med lokalsamfundet. Tag gerne fat i mig med spørgsmål, gode ideer, eller når noget kunne gøres endnu bedre.
Mail:Tlf:
Jens Bachmann
Bestyrelsesmedlem
Jeg er forælder til Hjalte i 2. klassse. Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2020. Jeg bor i Gjerrild og har gjort det siden 2008. Tina og jeg har tidligere haft 2 børn på friskolen. Jeg vil arbejde på at bibeholde friskolens værdier, og forsøge at skabe gode økonomiske rammer for en fremtidig friskole i Gjerrild.
Lisa Klemmensen
Bestyrelsesmedlem
Mit navn er Lisa Belinda Klemmensen og jeg er mor til Victor fra 4. og Malte fra 2. Jeg er født og opvokset i Gjerrild og har selv gået på Gjerrild friskolen siden dens begyndelse. Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2018.
Thomas Christensen
Bestyrelsesmedlem
Mit navn er Thomas Christensen og jeg er far til Bjarke i 9.kl. og Torlak i 6.kl. Jeg har boet i området siden 2007 og har haft yderligere to børn igennem skolen. Jeg har været bestyrelsesmedlem siden 2020. Jeg sidder i økonomiudvalget.
Anja Munch Hansen
Bestyrelsesmedlem
Jeg blev valgt som bestyrelsesmedlem i 2021. Jeg er mor til Alfred i 0. Klasse. Jeg sidder i trivsels- og pædagogisk udvalg samt De tre spor.
Henrik Majlund Toft
Bestyrelsesmedlem
Arbejder med litteratur og billedkunst. Far til Hannah i 1.
mail:
Anders Enggaard
Suppleant
Jeg blev valgt som suppleent til bestyrelsen i 2020. Jeg er far til Hartvig i 6. klasse og Dorthea i 4. klasse. Jeg sidder i skolens økonomiudvalg.
Stinne Thorup
Hej! Mit navn er Stinne. Jeg bor i Gjerrild med min mand Glen og vores to børn. Jeg har Sylvester i 1.kl og Hannibal i savværket, skolestart ‘22. Jeg har selv gået på skolen og jeg sidder i trivsels- og pædagogisk udvalg samt bygnings udvalget. Jeg er valgt ind som suppleant ‘21.

Vedtægter kan findes her

Forretningsorden