Susanne Gade Clausen
Leder
Fra og med indgangen til skoleåret 2021/22 ser jeg meget frem til lede skolens dygtige medarbejdere i det vigtigste job på egnen: At danne og uddanne Gjerrild-Bønnerup Friskoles skønne børn og unge til livsglade, nysgerrige og velfungerende borgere i et demokratisk og foranderligt samfund. Det gør vi sammen - med udgangspunkt i skolens værdigrundlag og de mange ressourcer, som findes lokalt. Jeg går gerne forrest og står på mål. Det kan I trygt regne med. Og så glæder jeg mig til at komme på arbejdet hver dag.
Gaia Høj
Sekretær
Ansat som skolens blæksprutte siden 1. december 2020. Jeg håndterer skolens økonomi, ved bl.a. opkrævning af skolepenge, løn og betaling af regninger. Derudover laver jeg kaffe, svarer på spørgsmål, sætter plaster på skrabede knæ og bestiller materiale til undervisningen, samt en masse andre sjove opgaver.
Ulrik kurzweg
Pedel
Elsker hverdagen på Gjerrild Bønnerup Friskole, hvor jeg startede efter sommerferien 2018. Er uddannet elektriker men har ikke fortrudt at jeg har byttet byggerpladserne ud med glade børn og fantastiske kollegaer .
Emailtelefon
Henning Hansen
Pedel
Jeg har arbejdet på Gjerrild Bønnerup Friskole i 23 år. Jeg er teknisk service arbejder og søger for at holde min kollega Ulrik i ørerne. Jeg har et stort kendskab til skolen og ved alt om de tekniske installationer. Skal du leje et lokale på skolen er det også mig du skal ha fat i.