Kim Sørensen
Leder
Jeg startede som leder på GBF august 2018, hvilket har været helt fantastisk. Ansatte, elever og forældre og alle andre støtter helt utroligt op, så vi kan skabe den bedste friskole. Vi er helt klart den højst placerede skole i Norddjurs på alle vigtige parametre.
Gaia Høj
Sekretær
Ansat som skolens blæksprutte siden 1. december 2020. Jeg håndterer skolens økonomi, ved bl.a. opkrævning af skolepenge, løn og betaling af regninger. Derudover laver jeg kaffe, svarer på spørgsmål, sætter plaster på skrabede knæ og bestiller materiale til undervisningen, samt en masse andre sjove opgaver.
Ulrik kurzweg
Pedel
Elsker hverdagen på Gjerrild Bønnerup Friskole, hvor jeg startede efter sommerferien 2018. Er uddannet elektriker men har ikke fortrudt at jeg har byttet byggerpladserne ud med glade børn og fantastiske kollegaer .
Emailtelefon
Henning Hansen
Pedel
Jeg har arbejdet på Gjerrild Bønnerup Friskole i 23 år. Jeg er teknisk service arbejder og søger for at holde min kollega Ulrik i ørerne. Jeg har et stort kendskab til skolen og ved alt om de tekniske installationer. Skal du leje et lokale på skolen er det også mig du skal ha fat i.