Motionsdag på Gjerrild-Bønnerup Friskole

Published by Lasse Pedersen on

Fredag d. 9.okt 2020 afholder skolen motionsdag. Forskning viser at motion har positiv indvirkning på indlæring. Men én dag kan ikke stå alene. Vi skal have motionen ind i hverdagen. Motionsdag kommer derfor til at være et sponsorløb, hvor eleverne skal løbe penge ind til frikvartersaktiviteter, således at eleverne i pauserne får bedre mulighed for at bevæge sig. Eleverne har mulighed for at løbe i 2 timer. Jo længere de løber, jo flere penge får de samlet ind til frikvartersaktiviteter.  Elevrådet får i samarbejde med Skoleleder Kim Sørensen lavet en prioriteringsliste over ønsker. 

Hvis I har lyst til at sponsorere en elev, kan I gøre dette enten ved at give x kr. pr. km eller et fast beløb. 

Skriv en mail til tv@gbfriskole.dk  med elevens navn og klasse, samt hvor mange kroner I ønsker at donere pr km eller om det er et fast beløb I ønsker at donere.

Beløbet man donerer går til den fælles pulje. Når løbet er færdigt får sponsorerne en besked om hvor mange penge der skal overføres samt et kontonummer. 

Alt afhængig af hvordan corona situationen ser ud d. 9. oktober, tager vi vores forbehold for at udsætte eller aflyse motionsdagen – ihvertfald for en samlet skole. Alternativt vil vi kunne afholde sponsorløb i de forskellige grupper, vi i forvejen har på skolen.

Hilsen

Trine og Heidi