• Ugenyt – Uge 3

• ugenyt – Uge 2

• Informationsmøde for nye skolestartere

Havde du glædet dig til at besøge Gjerrild Bønnerup Friskole torsdag den 7. januar, så må vi desværre skuffe dig 😢. Som så mange andre, har vi set os nødsaget til at udsætte informationsmødet for nye skolestartere. Vi håber snart at kunne vende tilbage med en ny dato 🎉. I mens kan du følge med her på vores hjemmeside eller besøge på facebook. Vi glæder os til at se jer

• Ugenyt – uge 1

• Forlængelse af Fjernundervisning

Kære alle
    Som I sikkert har set i TV, så er de nuværende restriktioner forlænget til 17. januar.
    Dvs. at ALLE elever skal blive hjemme og modtage fjernundervisning de næste to uger. Dette vil foregå ligesom før ferien for de ældste elever, hvor der vil blive undervist via PC. For de yngste vil det stort set blive som i foråret, hvor de også modtog fjernundervisning. Lærerne vil orientere om hvordan fjernundervisningen foregår i de enkelte klasser og fag.

Nødpasning i SFO
    For de elever der er særligt sårbare eller elever, hvis forældre ikke har mulighed for at arbejde hjemme eller er ansat i sundhedsjob, er der nødpasning i vores SFO.
    Hvis du har et behov, skal du skrive til Kim på Intra om hvem og hvad behovet er.

Jeg håber vi får så meget styr på Corona, at vi kan mødes mandag d. 18. januar.

De bedste hilsner Kim Sørensen